Groepslessen

Bootcamp ZwangerFit
Bootcamp ZwangerFit

Actief

Tijdens de groepslessen ga je actief aan de slag in de oefenzaal. De oefeningen zijn gericht op het verbeteren van conditie, kracht en stabiliteit. Tijdens de zwangerschap is het doel om fitter te worden en het lichaam zo fit mogelijk te houden. Dit voorkomt klachten tijdens de zwangerschap en helpt je sneller herstellen na de bevalling. De oefeningen worden afgestemd op jouw niveau.

 

Na de bevalling ben je vanaf 6 weken weer van harte welkom! Dan focussen we ons op het verbeteren van conditie, kracht en stabiliteit. We streven er naar jouw fysieke doel te behalen. 

 

Je mag lekker blijven sporten tot je het gevoel hebt weer helemaal fit te zijn. De meeste vrouwen hebben zo'n 6 tot 9 maanden nodig om zich weer de oude te voelen. Als je na de 6 maanden nog graag door wilt sporten onder begeleiding, biedt Fysiotherapie praktijk De Rugschool daar verschillende groepslessen voor aan.  We helpen je graag bij het vinden van de juiste sportactiviteit na de Mama=fit periode.

 

Rooster:

 

Tijden/locatie/coach

 Locatie:   Rijswijk, Van Vredenburchweg 71

 

  Zwanger = Fit                                          Dinsdag        19:15 - 20:05    Saskia

  Mama = Fit                                              Dinsdag        20:05 - 20:55    Saskia

  Zwanger = Fit                                          Woensdag    19:15 - 20:05    Danielle

  Mama = Fit                                              Woensdag    20:05 - 20:55    Danielle

 

   

 

Locatie

De groepslessen worden gegeven in Rijswijk aan de van Vredenburchweg 71. Op de bovenste verdieping van het gezondheidscentrum bevindt zich fysiotherapiepraktijk De Rugschool.