Groepslessen

Bootcamp ZwangerFit
Bootcamp ZwangerFit

Actief

Tijdens de groepslessen ga je actief aan de slag in de oefenzaal. De oefeningen zijn gericht op het verbeteren van conditie, kracht en stabiliteit. Tijdens de zwangerschap is het doel om fitter te worden en het lichaam zo fit mogelijk te houden. Dit voorkomt klachten tijdens de zwangerschap en helpt je sneller herstellen na de bevalling. De oefeningen worden afgestemd op jouw niveau.

 

Na de bevalling ben je vanaf 6 weken weer van harte welkom! Dan focussen we ons op het verbeteren van conditie, kracht en stabiliteit. We streven er naar jouw fysieke doel te behalen. 

 

Je mag lekker blijven sporten tot je het gevoel hebt weer helemaal fit te zijn. De meeste vrouwen hebben zo'n 3 maanden nodig om zich weer de oude te voelen. Als je na de 3 maanden nog graag door wilt sporten onder begeleiding, biedt Fysiotherapie praktijk De Rugschool daar verschillende groepslessen voor aan.  We helpen je graag bij het vinden van de juiste sportactiviteit na de Mama=fit periode.

 

Rooster:

 

Tijden/locatie/coach

  Locatie:   Rijswijk, Van Vredenburchweg 71 

  Zwanger = Fit                         Maandag      19:00 - 20:00    Eveline 

  Mama = Fit                             Maandag      20:00 - 21:00    Eveline

  Zwanger = Fit                         Woensdag    19:00 - 20:00    Danielle

  Mama = Fit                             Woensdag    20:00 - 21:00    Danielle

 

   Locatie:   Den Haag, Thorbeckelaan 360

   Zwanger/Mama                     Dinsdag        09:00 - 10:00    Lotte

   Zwanger/Mama                     Woensdag    11.00 - 12.00    Lotte

   Zwanger/Mama                     Donderdag   19.00 - 20.00    Danielle  

 

Theorie

Naast de actieve groepslessen heb je de mogelijkheid om theorielessen volgen. Tijdens het zwanger traject worden er 2 theorielessen van een uur aangeboden met alle informatie rondom de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. De eerste les staat in het teken van de veranderingen tijdens je zwangerschap, bevallingshoudingen etc. De tweede is een partnerles, waarbij jij en degene die bij de bevalling aanwezig zal zijn, voorbereid worden op de bevalling en kraamtijd.

Locatie

De groepslessen worden gegeven in Rijswijk aan de van Vredenburchweg 71. Op de bovenste verdieping van het gezondheidscentrum bevindt zich fysiotherapiepraktijk De Rugschool.

 

In Den Haag is het adres Thorbeckelaan 360. Op beide locaties is er een ruime oefenzaal met diverse fitnessapparatuur. Er zijn omkleedruimtes en er is de mogelijkheid om te douchen.