Groepslessen

Bootcamp ZwangerFit
Bootcamp ZwangerFit

Actief

Tijdens de groepslessen ga je actief aan de slag in de oefenzaal. De oefeningen zijn gericht op het verbeteren van conditie, kracht en stabiliteit. Tijdens de zwangerschap is het doel om fitter te worden en het lichaam zo fit mogelijk te houden. Dit voorkomt klachten tijdens de zwangerschap en helpt je sneller herstellen na de bevalling. De oefeningen worden afgestemd op jouw niveau.

 

Na de bevalling ben je vanaf 6 weken weer van harte welkom! Dan focussen we ons op het verbeteren van conditie, kracht en stabiliteit. We streven er naar jouw fysieke doel te behalen. 

 

Je mag lekker blijven sporten tot je het gevoel hebt weer helemaal fit te zijn. De meeste vrouwen hebben zo'n 3 maanden nodig om zich weer de oude te voelen. Als je na de 3 maanden nog graag door wilt sporten onder begeleiding, biedt Fysiotherapie praktijk De Rugschool daar verschillende groepslessen voor aan.  We helpen je graag bij het vinden van de juiste sportactiviteit na de Mama=fit periode.

 

Rooster:

 

Tijden/locatie/coach

 Locatie:   Rijswijk, Van Vredenburchweg 71

 

  Zwanger = Fit/Mama = fit                        Maandag      20:00 - 21:00    Eveline 

  Zwanger = Fit                                          Woensdag    19:00 - 20:00    Danielle

  Mama = Fit                                              Woensdag    20:00 - 21:00    Danielle

 

   

 

Theorie

Naast de actieve groepslessen heb je de mogelijkheid om theorielessen volgen. Tijdens het zwanger traject wordt er 1x in de 8 weken er een theorieles van een  2 uur aangeboden met alle informatie rondom de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Deze les staat in het teken van de veranderingen tijdens je zwangerschap, bevallingshoudingen etc. Dit is ook een partnerles, waarbij jij en degene die bij de bevalling aanwezig zal zijn, voorbereid worden op de bevalling en kraamtijd.

 

De volgende data hebben we gereserveerd voor de theorielessen:

 

Maandag 24 april (dan vervalt de sportles) van 19.00 - 21.00

Maandag 19 juni (dan vervalt de sportles) van 19.00 - 21.00

Maandag 18 september (dan vervalt de sportles) van 19.00 - 21.00

Maandag 11 december (dan vervalt de sportles) van 19.00 - 21.00

 

Locatie

De groepslessen worden gegeven in Rijswijk aan de van Vredenburchweg 71. Op de bovenste verdieping van het gezondheidscentrum bevindt zich fysiotherapiepraktijk De Rugschool.

 

In Den Haag is het adres Thorbeckelaan 360. Op beide locaties is er een ruime oefenzaal met diverse fitnessapparatuur. Er zijn omkleedruimtes en er is de mogelijkheid om te douchen.