Nieuws

Vanaf aankomende week hebben wij extra tijden beschikbaar gesteld om een Zwanger/Mamafit les te volgen. De extra dagen/tijden die erbij zijn gekomen zijn woensdag van 11.00 uur tot 12.00 uur en donderdag van 19.00 uur tot 20.00 uur. 

Ook hebben wij sinds kort een instagram account. 

Hierop delen wij ook wie onze nieuwe Zwanger/Mama fit coach is. Hierin vertelt zij persoonlijk wat haar doel is met de Zwangerfit en Mamafit lessen. 

 

Instragram account: zwangermamafit   


Training in Den Haag

Wij zijn verhuisd! van Colijnplein naar Thorbeckelaan 360. Dit is aan de overkant van het oude gebouw. Op de eerste verdieping van het flat gebouw bovenaan het Savornin Lohmanplein. U kunt hier gemakkelijk komen via het winkelcentrum met de roltrap. Ook met de auto kunt u hier gemakkelijk komen en parkeren. Als u het parkeerdek oprijdt bevindt u zich gelijk aan de rechterkant van de praktijk. Op dit parkeerdek kunt u 2 uur gratis parkeren. 


Bootcamp

Tijdens de corona crisis zijn we buiten lessen gaan geven. Omdat iedereen dit erg fijn vond blijven we dit doen! Dit gaat altijd in overleg met de groep die op dat moment bij de groepsles hoort en als het weer het toelaat. Bij regen of extreme warmte blijven we binnen trainen. Wij nemen de atributen mee. Meestal spreken we af bij de locatie en lopen we met z'n allen naar het park of sport vereniging.